Nasza makrela wędzona to klasyczny produkt kuchni rybnej, przygotowywany w sposób rzemieślniczy z najwyższej jakości surowca. Każda ryba jest wędzona na miejscu w naszej własnej wędzarni – w małych partiach, w naturalnym dymie z drewna olchowego i bukowego. Dzięki temu makrela zyskuje piękną, złocistą skórkę, głęboki aromat i soczyste, delikatne mięso.
To produkt w 100% naturalny – bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych. Gotowa do spożycia bezpośrednio po otwarciu: idealna z pieczywem, do sałatek, past, zapiekanek, jajek lub jako szybka, zdrowa przekąska.
Makrela wędzona to nie tylko klasyka – to również doskonałe źródło białka, kwasów omega-3 i zdrowych tłuszczów. W wersji premium, wędzonej rzemieślniczo, to produkt, który wyróżnia się smakiem, aromatem i jakością.